Вече няма нужда да чакаме края на мача! Каква оферта дава Betano?

Спортните прогнози много се промениха през последните години. Преди трябваше да се намери най-близкия букмейкърски пункт, а след това да се попълват дълги и сложни фишове, след което да се чака на опашка за приемане на залога. Всичко това е в миналото. Онлайн букитата преобърнаха индустрията. Вече всеки може да направи бърза прогноза само с изваждането на телефона от джоба си и няколко клика по екрана. Освен това самите предложения за залози са многократно повече от класическите.

Бетано е сайт за хазартни забавления, който сравнително наскоро навлезе у нас. Притежава лиценз от НАП за легална дейност на родния пазар и дори спонсорира тим от Първа лига – Локомотив София. Всеки клиент, който поне веднъж е играл в него, е наясно колко разнообразни betano бонуси се предлагат. На почит сред феновете на спортните прогнози е ранното изплащане. Никой не обича правата му колонка да е вървяла страхотно до даден момент, а след това в рамките на минута-две в края да се стигне до крушение.

Почитателите на най-популярния спорт футбола могат да се възползват за услугата при залог на някое измежду топ първенствата – Висша лига, Ла Лига, Серия А, Бундеслига и Лига 1, българския елит, световни и европейски шампионати и европейските клубни турнири. Когато отборът, за когото сте прогнозирали крайния изход в мача поведе с два гола разлика, то автоматично селекцията се осчетоводява като печеливша. Нужно е залогът да е направен преди началото на срещата. Ранно изплащане се предлага и за баскетбола. При 20 точки или повече преднина за избрания за краен победител отбор – вие предварително ще спечелите прогнозата. Така изключвате възможността за късен обрат преди финалната сирена.

В тениса тази функция ще ви успокои при мачовете от „мейджър“ турнирите. Става въпрос за четирите надпревари от Големия шлем при мъжете. Когато вашият избран за победител тенисист поведе с два сета аванс, във вашия фиш той вече ще е спечелил. Ако се стигне до петсетова класика и обрат, вие отдавна вече ще гледате на спокойствие сблъсъка с печалба в игралната ви сметка. Експертите отчитат, че тази оферта за ранно уреждане е в огромен плюс за клиентите. Тя напълно изключва възможността от провал на прогнозата. В спорта постоянно се случват изненади и чудеса. Във футбола обстоятелства като червени картони и дузпи са непридвидими и напълно променят статуквото на терена.

В баскетбола също има подобни зависимости, а съвсем често през новата четвърт отборите излизат като преобразени. Това важи с огромна степен за тениса, където даден играч не хаби излишни сили в края на губещ сет и след това се хвърля на пълни обороти и взима следващия или следващите. Вероятно единственият недостатък е, че офертата не важи за повече видове спорт и за различни селекции на прогнози в тях. Промото е налично единствено при поставяне на залог на краен победител.

Това обаче е обяснимо, защото би било много трудно подобно ранно изплащане да се пригоди към голяма част от останалите обстоятелства в срещите. Няма как например, ако чакате жълт картон и все още няма такъв, залогът ви да се осчетоводи като спечелен при някой по-груб фаул. Предимствата на този вид бонус са очевидни и вече хиляди клиенти на Бетано в България се възползват от него и го посочват като много ефективен. Определено не се стига до това да се разчита на него всеки ден, но когато се притече на помощ, печалбите са много сладки.