В Родопите завъртяха соц туризъм: Путин, Сталин и Брежнев развеждат гости из тракийските селища (снимки)

Авторите на идеята се хвалят, че съчетали в историята траките и "близостта ни с Русия"

снимки: Bgtourism.bg

снимки: Bgtourism.bg

В Родопите измислиха нов вид соц атракция, която е хит сред руснаците. Путин, Сталин и Брежнев отвеждат туристите в света на траките и техните светилища. С имената на руските вождове са кръстени джиповете на Safari Adventure Velingrad, научи bgtourism.bg.

Новият им маркетингов ход се превърна в истински хит сред любителите на природата, които с руски джипове се втурват към интересни приключения в планината. Туристическата сензация вече достигна до руските медии, като скоро у нас ще пристигне местна телевизия. Журналистите ще се качат на руските джипове с атрактивни имена и ще изживеят целия тур. На чудесните разходки из Родопите вече са се насладили гости от 12 държави. 

От фирмата се хвалят, че съчетали успешно голяма част от историята на България в едно - тракийските ни предци и "тясната връзка между България и Русия". Новата идея за соц туризъм предизвика и коментари в социалните мрежи, където например се призовава Корнелия Нинова да слиза от Бузлуджа и да води другарите си в Родопите следващото лято. Според други пък трябвало да се измисли направо и една кола с нейното име, в която да покани на обиколка Румен Радев и съпругата му Десислава. 

rodopi_djip1.jpg