Тервел Пулев е в спешното след победата над Джоел Ходжгрийн

Tой е със съмнения за пукнато ребро

Тервел Пулев

Тервел Пулев

Победата на Тервел Пулев над Джоел Ходжгрийн леко нагарча, защото веднага след като ръката на българина беше вдигна победоносно на ринга в "Хангара" в Коста Меса, Калифорния, стана ясно, че той е със съмнения за пукнато ребро.

До контузията се стигна, след като Тервел получи силен удар в тялото още първия рунд на мача срещу американеца, но въпреки силната болка, той не трепна по пътя към 17-ия си успех на професионалния ринг. За щастие обаче събра всички сили, за да приключи всичко възможно най-рано в своя полза.

"Понесох много тежък, силен удар още в началото на мача. Действително, съмненията са за пукнато ребро, но тепърва ще стане ясно дали е така. Просто болката, която изпитвам е много силна и трябва да се установи от какво е", коментира Пулев пред bTV, минути след успеха си.

Заедно с Кубрат, Тервел напусна "Хангара" и се отправи с личния им автомобил към спешното отделение на най-близката болница в Коста Меса. Двамата отказаха да се качат в линейката с екип от специалисти, които бяха дежурни по време на цялата бойна гала.