Цецка Бачкова: Човекът на Решетников е най-голямата заплаха за България

"За да излезем от капана на Радев, трябва първо да признаем, че попаднахме в него"

Цецка Бачкова

Цецка Бачкова

Румен Радев е заплаха за България, написа в профила си във Фейсбук  Цецка Бачкова от ДСБ. Тя определя като грешка преизбирането на Радев и призовава градската десница да признае това, за да може да излезе от капана.    

Пълният текст на публикацията:  

При връщането на неизпълнения мандат, Румен Радев ясно заяви, че ще бави конституционната процедура, за да бъдат приети законопроектите, свързани с Плана за възстановяване и устойчивост и милиардите, очаквани по него.

Радев прекрасно знае, че без сериозни промени в българските партии, страната ни влиза в нова спирала от избори, а служебните му правителства може да се задържат на власт доста дълго време.

Така той освен, че ще има възможността да обслужи руските интереси, ще бъде и центърът, който ще разпределя невижданите досега по размер безвъзмездни европейски средства.

Човекът на Решетников е новото зло и най-голямата заплаха за България. Това го повтарям още от времето, когато всички виждаха в него “борец срещу корупцията”, ПП изнасяха кампанията му, а лидерите на ДБ отказваха да издигнем навреме собствена президентска кандидатура.

Без осъзнаване на голямата грешка, няма как обаче да се преборим ефективно с тежките последствия от нея за страната ни. За да излезем от капана на Радев, трябва първо да признаем, че попаднахме в него.