Украински оркестър представя рок програма със световни хитове в авторски аранжименти

PRIME ORCHESTRA изнася концерти в подкрепа на Украйна от май 2022 г.

На 28-ми април в зала 1 на НДК идва феноменалният PRIME ORCHESTRA. Те ще представят рок програма с кавъри и машъпи на световни хитове в авторски аранжимент.Светлинно шоу и специални ефекти подгряват публиката заедно с хитове на любимите PRODIGY, SCORPIONS, QUEEN, AC/DC, METALLICA, DEEP PURPLE, DEPECHE MODE и други известни банди

«Още от самото начало, когато създавахме нашия оркестър,черпехме вдъхновение от творчеството на групата «Depeche Mode». Беше 2013 година, когато Максим Максименко, който е автор на този проект, Андрей Хоролский и аз поставихме начало на Prime Orchestra. Най-много ни вдъхновява това, че искаме да преобразим музиката, която всеки познава добре, световните хитове, в различна стилистика – не само рок, поп и електронна музика, искаме да представим тези хитове по интересен начин и ще ги разкриеm така както хората не са ги чували, в още по-интересен вариант.», заяви продуцентът Юри Рибалка.

«Подготвили сме за българската публика, с която ще се срещнем за първи път, интересна и много разнообразна програма. Ще представим авторски изпълнения, но и световни хитове пречупени през различна призма. Обединяваме струнна и духова музика, миксирана от диджей и хор с вокалисти. Мисля, че публиката ще погледне по друг начин на симфоничните оркестъри с нашето изпълнение. За първи път ще сме в тук, но за следващия обещаваме ,че ще направим нещо специално свързано с българската музика», обясни диригентът Денис Дорошенко.

Oркестърът изнася концерти в подкрепа на Украйна от май 2022 г.

За 9 години PRIME ORCHESTRA имат 20 програми и 750 концерта в целия свят, а с най-новото си Rock Sympho Show украинският оркестър ще впечатли публиката в София на 28-ми април, на 29-ти в Пловдив, и на първи май във Варна.