Волен Сидеров забъркан отново в юмручна схватка в центъра на София (Видео)

Волен Сидеров

Волен Сидеров

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров отново се замеси в скандал в центъра на София, след като налетял на бой на чужд гражданин. 

Кадри от разправията, при която бившият общински съветник налита бой и крещи по опонента си, бяха разпространени в социалните мрежи.

"Работя до 8 ч. вечер, за да може като изляза на улицата в центъра на София да гледам това. Да, Волен Сидеров е "биячът". Потърпевшият е чужденец отседнал в AirBnb. Сигурно като се прибере в родината си ще разкаже, че в България е много хубаво. Срам ме е къде живеем на моменти", пише в профила си във Фейсбук Недко Кръстев, който публикува и краткия видеоклип от юмручната схватка.

Това е поредният скандал, в който е замесен лидерът на "Атака". През 2014 г. бизнесмен бе подал жалба в полицията, че е бил удрян от Сидеров в заведение. През същата година от посолството на Франция у нас разпространиха официална информация, че френски дипломатически служител е бил жертва на обиди и заплахи от страна на Волен Сидеров, очевидно в нетрезво състояние, по време на полет на България Ер от София до Варна. А в средата на октомври т.г. 17-годишен младеж обвини политика в побой. Лидерът на "Атака" отрече и от своя страна се оплака от репресии. 

Досега Волен Сидеров не е дал своята версия за случката в център на София, в която го замесват. И реално кой е предизвикал скандала.