Отведоха в ареста Жени Калканджиева

Преди две седмици съпругът й беше арестуван заради побой над съсед

Полицаи от Шесто РУ са отвели в ареста Жени Калканджиева и сина й. Това е станало във вторник през нощта навръх Гергьовден, съобщи Нова телевизия.

До ареста се стигнало след скандал със съседите й - Ралица и Маги Захариеви. Спорът избухнал следобед, в кооперацията, в която живеят в кв. „Бояна“.

„През деня днес чухме, че се тропа и блъска по вратата ни. Отворихме и видяхме накъсани листчета хартия. Евгения беше на стълбите. Крещеше и псуваше. Обадихме се в полицията. Когато полицаите дойдоха, тя продължи да обижда и буйства. Блъскаше майка ми. Наложи се да се обадим на Спешна помощ и дойде линейка, защото на майка ми й прилоша“, разказа пред Glas.bg 22-годишната Маги Захариева.

Съвсем друга е версията на Жени Калканджиева.

„Тези хора ме тормозят. Опитаха се да ми направят магия, сложили са някакви накъсани листчета пред вратата ми. Искат да напусна жилището, което вече 10 години изплащам. Тачо се изнесе, всички да са спокойни, но аз няма да напусна кооперацията. Ние не сме лоши хора, просто сме истински“, заяви Калканджиева.

Спорът продължил няколко часа, а през това време Калканджиева хвърляла яйца през терасата по колите пред блока.

Стигнало се и до нецензурни думи към полицаите.

През нощта Калканджиева е отведена в ареста на Шесто РУ.

Съседи предложили 10-годишният й син да остане при тях, но Калканджиева не се съгласила и детето се качило с нея в патрулката.

Преди две седмици съпругът на Калканджиева- Стефан Манов-Тачо беше арестуван заради побой над съсед.