От 30 анализирани проби краве сирене на различни марки в 16 водата е над 70%, а в 10 е между 62-70%. Това показва последното изследване на асоциация "Активни потребители".
То беше представено по bTV от Богомил Николов.
Резултатът от изследването тази година е един печален рекорд за млекопреработващата индустрия, който едва ли има аналог в световната практика, коментират от „Активни потребители“.
Вижте списъка на марките сирене в прикачения файл.
Още от Улицата
Полезно за шофьорите: Как да намалите горивото през зимата
Повече от съветите сигурно се знаят, но е добре да ги припомним
София изкара 171 снегорина през нощта, силният вятър събори дървета и строителни огради
Безброй боклуци по улиците от контейнерите и многото незавършени строежи
Претърсват дома на Киро Японеца