25-годишен българин почина в цех за обработка на месо в Белгия. Това съобщи БТА, позовавайки се на местни медии.
В цеха е направена проверка от Инспекцията по труда. Експертите установили, че вероятната причина за смъртта на мъжа е задушаване.
Предполага се, че в помещението, където е работил, е бил изпуснат азот и това е намалило количеството кислород.
Трагичният инцидент е станал в петък недалеч от Гент в помещение за бързо замразяване на месо. Властите проверяват дали са били спазени изискванията за безопасна работна среда.
Още от Свят
Украйна разработва няколко нови балистични ракети
Министърът на отбраната Рустем Умеров по-рано заяви, че към края на 2024 година или през 2025 година ще има информация за „мащабна ракетна програма“
През ноември Русия отбелязва рекордни загуби на жива сила и техника
Руската тактика вероятно ще продължи да води до големи загуби в бъдеще
Подробни планове на британски затвори изтекоха в "тъмната мрежа"
Има опасения, че ще бъдат използвани за контрабанда на наркотици и оръжия или за организиране на бягства