Адв. Марковски: Педофил в Германия не лежи в затвора, ако позволи да бъде кастриран

Кастрацията обаче не е разумна в България, заяви адвокатът

Адв. Марин Марковски

Адв. Марин Марковски

България от страна на розите стана страна на вампирите. Има ли престъпление, има и следи. Много грозни престъпения се извършват. Има една особена жестокост на убийците. Тя показва какво те мислят за жертвите. Съдебните медици нямат никаква техника, но имат опит, старание и знание. Криминалистите си вършат работата съвестно. Да се надяваме, че ще разкрият извършителя на разчленените тела. Телата показват и жестокостта на престъплението, коментира в ефира на Нова телевизия адвокат Марин Марковски мистериозното двойно убийство край Негован.

"При пълни самопризнания не се намалява присъдата с една трета, а се маха възможността от доживотна присъда. Мартин Трифонов ще лежи 30 години. Може да бъде помилван след 20 години с молби до президента. Само 60 души търпят доживотна присъда в България", каза още той.

"Трифонов ще излезе на 50-годишна възраст, а това момиченце не успя да си занесе чантата за първия учебен ден", допълни Марковски.

"Мартин е извършил престъплението, защото има сбъркана полова преценка. Начинът на сексуалното общуване определя неговото поведение. Педофилите са полово извратени, не се превъзпитават, те не се променят, само се въздържат", коментира адвокатът.

"Кастрация е имало в Средновековието. Педофил в Германия, позволил да бъде кастриран, не лежи в затвора", разказа адвокат Марин Марковски и допълни, че кастрацията не е разумна в България, каквото предложение имаше от ВМРО. "Педофилията не винаги е свързана с насилие. Това е въпрос на психиатрия. В Сърбия допуснаха доживотна присъда без замяна."