Андрей Райчев: Сглобката има цена, но тя не се плаща от синьото

Ако сглобката подронва стола на който стои, това ще доведе до разврат и отвращение, прогнози социологът

Андрей Райчев

Андрей Райчев


На повечето места балотажът ще бъде между дясно и център – във Варна например. Освен това е интересен националистически вариант. В София очаквам да се бият дясно и център или дясно и ляво. Може да има и големи изненади, но нека да видим какво ще стане. Това са първите коментари на социологът Андрей Райчев в ефира на Нова ТВ.

Около скандала с машините отново възникна въпросът КОЙ …Че г-н Пеевски е организирал всички това – това се твърди в интернет, посочи той.

Според социолога сглобката има цена и тя е много сериозна. Но тази история, че цената за сглобката не я плаща синьото. Синьото спечели от това – макар това да е Пирова победа.

Първо – действията на техния зам.-министър замесен със скандала с машините. Техен министър пък, без да е предмет на разговори, обвинява Кирил Петков и още един човек за кражба от половин милион. Какво е това – или някаква крайна некомпетентност в назначаването на тези хора или...Какво ще прави прокуратурата – там има временно управляващ, който ще трябва да разследва всички тези съмнителни казуси.(…) Тази склобка подронва стола, на който стоят.(…) Това ще доведе до разврат и отвръщение от страна на електората, прогнозира Андрей Райчев.