Севделина Арнаудова: Кирил Петков лъже!

"Съветвам Ви да проверявате добре фактите преди да се появявате публично"

Премиерът Кирил Петков лъже! - заяви бившият шеф на Пресцентъра на Министерския съвет Севдалина Арнаудова.

„Уважаеми господин Кирил Петков, преди време казах, че и 200 пъти да изречете лъжата, че джипът в гаража на семейството ми е подарък, това няма да стане истина. За пореден път ще повторя - лъжете! Кирил Петков лъже!“, написа тя в социалната мрежа.  

Арнаудова апелира премиерът да изиска от министъра на енергетиката, в качеството му на принципал на “Булгартрансгаз”, документите, доказващи, че автомобилът не е подарък, а е предоставен с договор на дружеството “Булгартрансгаз”, в което нейният съпруг все още работи.

„Втората Ви лъжа, г-н Кирил Петков, е марката на автомобила - “Рейндж роувър”. Съветвам Ви да проверявате добре фактите преди да се появявате публично и да изричате неистини. “Рейндж роувър” в гаража ни никога не е имало.

Третата Ви лъжа, г-н Кирил Петков, е, че се “справяте добре”. Явно скоро не сте ходил пеша и нямате възможност да усетите народната любов, докато се движите с джиповете, договорени от Бойко Борисов за НСО, апропо със същите договори за ползване.“ - посочва Арнаудова.

Тя се обръща към Петков с апел добре да провери и гаражите на директорите на енергийните дружества, защото е пропуснал някой друг джип от техните. 

„Кирил Петков има право още 197 пъти да изрече лъжата с “джипа - подарък”. След това аз ще говоря, където трябва, за да защитя името си от тази клевета! А сега, давайте газ на джипките и НСО, и вървете да проверите фактите! И спрете да плашите с арести и затвор, защото заприличвате на един бивш силов министър. Между другото говорите толкова неразбираемо, колкото и той.“ - пише още Севдалина Арнаудова.