Астролог предсказва: Украйна я очаква още една голяма война

Яна Тимошчук смята, че най-трудният период за украинците ще приключи едва през 2026 г.

Астрологът Яна Тимошчук прогнозира, че пълномащабна война в Украйна, отприщена от Русия, може да приключи в близко бъдеще. Но това не означав, че ще настъпи пълен мир.

"Всички беди на Украйна ще свършат след смъртта на трима владетелите на този свят. Сега светът се преразпределя. Променя се световния ред и управление. Украйна има възможност да спре военните действия в рамките на два месеца. Но дали този сценарий ще се случи? Ще видим“, коментира Тимошчук в канала си в YouTube, цитирана от УНИАН.

Тя добавя, че най-трудният период за Украйна ще приключи едва през 2026 г. В същото време обаче може да има друга друга голяма война.

"Украйна може да очаква тази война през 30-те години. Войната може да бъде не само с Руската федерация, в нея може да има съвсем друг участник", отбеляза астрологът.

Друг астролог – Влад Рос също прави прогноза кога ще свърши войната в Украйна.
Той казва, че на 4 ноември Марс ще премине в зодиакалния знак Стрелец. Тогава ще започне по-благоприятен период за украинците.

"Едва тогава ще можем да се надяваме, че войната ще утихне или ще приключи. До 24 ноември боевете само ще ескалират, ще се случи нещо невероятно, нещо, което сега се случва край Авдиевка", казва астрологът.

Превод: Faktor.bg