Нови хомеопатични комплекси при симптоми на Covid-19

Астрологът Силва Дончева издаде новата си книга „Ковид-19 - остри вирусни инфекции“

Една малка и удобна книжка, един безценен помощник в новите реалности в света, излезе на книжния пазар. Провокирана от ситуацията с инфекцията “Ковид 19” и с други остри вирусни заболявания, астрологът и хомеопат Силва Дончева издаде новата си книга „Ковид-19 - остри вирусни инфекции“. Тя е от поредицата за вербална хомеопатия на издателство “ИК БАРД” и е отговор на новите предизвикателства в света, свързани с епидемичната обстановка и новия вирус SARS-CoV-2.

Книгите на Силва Дончева за вербалната хомеопатия са резултат от нейни изследвания и препоръки, които е почерпила като опит от наследството на д-р Самуел Ханеман, създателя на хомеопатията, и е вложила свой принос в него. Книгите за вербалната хомеопатия вече над 6 години са в книжарниците на България и имат хиляди читатели. Методът се разгръща все повече и повече и чрез социалните мрежи. 

Вербалната хомеопатия е напълно безплатна и достъпна за всеки. Това е метод, чрез който всеки за секунди може да приготви хомеопатичен препарат без ограничение в нивото на разреждане и вида на препарата.

Хомеопатията е най-ефикасна в спешни и остри случаи - като поразяване от вирусни инфекции, когато все още няма органни увреждания или хронични състояния.

В тази книга Силва Дончева предлага нови комплекси, които могат да бъдат чудесно допълващо средство за превенция и при заразяване с Ковид-19, както и при другите остри вирусни инфекции, като видовете грип, които постоянно съпътстват живота ни.

Има препоръки, които са превантивни спрямо въздействието на Ковид-19 върху съдовата система на организма, образуването на тромбози. Всъщност начело на препаратите за превенция са:  Arnica montana, Secale cornotum, както и повечето змийски препарати, като Lachesis  и Bothrops, които имат пряко отношение към такъв тип симптоматика. Разбира се, в книгата са показани и комплексите при грипоподобни състояния, като China rubra, Belladonna, Stramonium и др., както и при ангиноподобни състояния и такива при вече развиваща се картина на възпаление на белия дроб.

Хомеопатията напълно се съчетава и допълва всички останали методи на лечение в алопатичната и алтернативната медицина. Тя дава още една добра възможност за укрепване на имунитета и за предотвратяване или подпомагане на основното медицинско лечение.

В безценния помощник са включени онези хомеопатични препарати, които имат отношение към симптомите на SARS-CoV-2 и към различните етапи, през които преминава тази нова вирусна инфекция.

Онези, които вече са се убедили в силата на метода на вербалната хомеопатия и разчитат на онези хомеопатични препарати, които имат отношение към симптомите на SARS-CoV-2 и към различните етапи, през които преминава тази нова вирусна инфекция, могат да направят

поръчка на: 

https://shop.homeoverb.com/bgitems/?fbclid=IwAR132uu8N-t9JKYUF5TJDJAFofs-L2_I0s0Fy1LxEJ7s41az3mIpcmpOLUY