Атлантици: Политици от Свободния свят, ако не спрем евразийското чудовище още сега, то утре ще дойде и за нас!

Империята на злото трябва да бъде унищожена, се казва в Декларация на Атлантическия съвет на България

Пред очите на целия цивилизован свят Путинският режим осъществява политика на геноцид спрямо украинския народ.

Войната на Руската фудерация не е само против Украйна, а против цяла Европа, цивилизования свят и България като част от него. Тази война косвено убива всеки ден и нас, гражданите на държавите от Свободния свят, убива душите ни, разкъсва сърцата ни. Вече е непоносимо да се наблюдават безучастно и безпомощно зверствата на изродите в униформите с фашистки знаци V и Z от армията на сатанинската империя на Злото.

Четиридесет дни след началото на руската военна агресия Украйна има своите Батак и Перущица, Катин и Сребреница. Кланета, масови убийства на невъоръжени граждани, екзекутирани със завързани ръце и крака, изпепеляване на домове, изнасилвания на жени и деца от уроди-нечовеци, каквито светът не помни.

Атлантическият съвет на България (АСБ) призовава лидерите на Свободния свят незабавно да предприемат ефективни мерки за спиране на Путинска Русия и за прекратяване на войната срещу цивилизованото Човечество, която започна в Украйна. 

АСБ призовава държавите от Цивилизования свят да прекратят незабавно всички търговски и икономически контакти с Империята на Злото! Повече да не се купуват руски петрол, газ, метали, дървесина и каквито и да са суровини и стоки от Империята на Злото, носеща името Руска федерация. Нищо да не се купува и продава на тази престъпна терористична държава! Да се наложи пълно търговско ембарго на Путинската държава, да се конфискува собствеността на руските олигарси и мафиоти,  където и да се намира по света. Всички кораби, самолети и недвижима собственост на Путинска Русия, намиращи се на териториите на страните от Свободния свят, трябва да бъдат арестувани и запорирани. Капиталите също.

АСБ призовава да не се допускат поданиците на Империята на Злото в страните от Свободния свят, като се преустанови издаването на входни визи за тях.

АСБ призовава правителствата на страните от Свободния свят да предоставят на Украйна неограничена военна помощ, като героичната ѝ армия бъде въоръжена с всичко, от което има нужда, за да изгони руските нашественици от територията си.

Атлантическият съвет на България заявява категоричната си позиция, че Империята на Злото трябва да бъде икономически и морално смазана!

Нейният държавен флаг, химн, герб и държавни символи трябва да се третират като тези на Третия райх на Хитлер и да бъдат забранени.

Днес украинският народ воюва и за нашата свобода и плаща с кръвта си неизбежната победа над Злото.

Ние, гражданите на Свободния свят, неизбежно ще понесем лишения и трудности, но това не бива да ни плаши, защото ако не спрем евразийското чудовище още сега, то утре ще дойде и за нас. То няма да се усмири, докато не се опита да ни унищожи и завладее с цената на още десетки хиляди, а може би и милиони жертви. 

Политици от Свободния свят, бъдете смели и решителни! 

Сега, утре ще бъде късно!

Атлантически съвет на България