Атлантици към Митрофанова и шпионите: На добър път и не се връщайте, преди да поискате прошка от Украйна, България и от целия цивилизован свят

Атлантически съвет на България

Митрофанова, такива ултиматуми може да си позволяват да отправят само вашите колеги-посланици, акредитирани в някоя от "приятелските" ви държави като Сирия, Северна Корея, Еритрея или Венецуела, които подкрепят войната, която вашата Руска федерация започна срещу целия цивилизован свят, на практика. Правителството ви в Москва обяви България за неприятелска страна и действа срещу България като към вражеска държава. Вашата путинска власт не изпълнява договорите си за доставка на газ, а вашите подчинени служители в посолството работят не за развитие на двустранните ни отношения на равноправна основа, а срещу българските национални интереси. 

Това вече е нетърпимо! 

Затова, щом сте решили да затворите мисията си в България - направете го още утре. В 12:00 часа. Така скъсахте дипломатически отношения с Княжество България през ноември 1886 г., след като превратът, който вашето правителство организира в София, не успя. А превратаджиите бяха съдени, някои разстреляни, а тези които имаха и руско поданство, успяха да се спасят или да избягат. Десет години Княжество България не поддържаше дипломатически отношения с вашата Руска империя и тогава в страната ни започва истински бурен растеж на стопанството ни. И България се превърна в европейска държава, откъсвайки се от руските окови.

Така ще стане и сега

И не ни говорете за времето на Втората световна война, когато не сте скъсали дипломатически отношения. Това не пречеше на вашата страна, тогава наричаща се Съветски съюз, да обяви война на България през 1944 г. и да я окупира, слагайки на власт престъпната комунистическа партия, която днес се нарича БСП. Дипломатическите ни отношения през Втората световна война не ви спряха да извършвате неприятелски действия срещу Царство България, да пращате тук терористи с подводници и парашути и да въоръжавате терористични групи, които да убиват българи. По ваша, съветска заповед. Затова - грабвайте чемоданите, вокзал и Москва!

Не ни трябвате тук

Когато вашата държава стане отново нормална, когато престане да воюва срещу съседите си, да убива хора, не само във вашата страна, но и по целия свят, тогава ще може да разговаряте с българското правителство за възобновяване отново на дипломатическите ни отношения. Днес вашата държава е престъпна, терористична държава, която води ужасна хибридна война срещу нашето Отечество - България. Вие представлявате правителството на една вражеска към България държава. Затова - на добър път и не се връщайте, докато не покажете, че сте осъзнали какви престъпления извършихте и не помолите за прошка Украйна, България и целия цивилизован свят. 

П.П. Ключа на посолството можете да оставите на нас. Ние ще го предадем на истинските руски патриоти, които избягаха от вашата държава и намериха закрила в Свободна Европейска България. Те ще пазят имуществото на вашата държава и ще го предадат на следващото демократично и цивилизовано правителство на вашата държава, която може тогава да не се казва Руска федерация, а само Московска република или просто Московия.