Авангардно! БСП агитира в НДК за Европарламента в рамките на Асамблея на Евразия, финансирана от Кремъл

Направиха от... розови балони огромен номер 18, с които участват в кампанията

Снимка: Faktor.bg       Румен Гечев обсъждаше важни партийни въпроси пред ресторанта

Снимка: Faktor.bg Румен Гечев обсъждаше важни партийни въпроси пред ресторанта

Току-що приключи уникално предизборно събитие на БСП, което се явява част от Асамблея на народите от Евразия,  под егидата на президента Румен Радев. За да не оставят капка съмнение за предизборния карактер на евразиатското мероприятие социалистите бяха украсили ресторант "Лаура" в НДК с огромен номер 18, с които участват в кампанията. Той беше направен, не от друго, а от... розови балони. Ум да ти зайде.  Иначе мероприятието беше посветено ва 24 май.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова и водачът на евролистата Елена Йончева трябваще да държат реч по програма, но не успяха да дойдат и изпратиха поздравления. Но пък там бяха най-достойният кандидат за Европарламента, по наше мнение, Румен Гечев, бивш икономически вицепремир в прочутото правителство на Жан Виденов, бившият червен председател на Народното събрание Георги Пирински, софийският социалистически бос  Калоян Паргов и много други титани, за което специално ще ви разкажем. 

Асамблея на народите от Евразия се представя като международен съюз от неправителствени организации, създаден с цел да формира интеграционен модел на партньорство в цялото евразийско пространство. Върху основата на духовно-нравствени принципи, утвърждаващи мира. В действителност обаче за никой не е тайна, че въпросната организация е част от кремълския проект за доминация на Москва в евразийското пространство, като противовес и конкурент на Европейския съюз. 
Асамблеята се финансира от Кремъл, както писахме.  Съобщихме също, че развива дейност с личното одобрение  на Владимир Путин, който се приема и като нейн патрон.

Очаквайте утре подробности за евразийското събитие на социалистите, коментар и снимки.