Бербатов продължава битката за промяна на българския футбол

Футболната легенда посети нови седем български града и инициира подписка да бъде свикан конгрес на 21 септември

Димитър Бербатов

Димитър Бербатов


Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов благодари на всички отбори от последните седем града, които посети, представяйки кампанията си за шефското място в родната централа.

Бившият нападател на България и Манчестър Юнайтед се срещна с клубове от Русе, Разград, Силистра, Добрич, Варна, Търговище и Шумен. След срещата във Варна голмайстор №1 на националния ни отбор обяви, че е инициирал подписка, която да доведе до Конгрес на 21 септември.

"Благодаря на всички отбори, с които осъществихме срещи! Респект, Русе, Разград, Силистра, Добрич, Варна, Търговище, Шумен!

Представихме идеите си за промяна на българския футбол пред отборите от тези региони. Другата седмица продължаваме със срещите в останалите футболни центрове на България. И така - докато не посетим всички и не покажем уважението, което заслужават!

Накрая изборът е ваш, на отборите: дали искате промяна и дали ще гласувате за нея, или сте доволни от статуквото и предпочитате всичко да продължи по стария начин.

(Р)еволюцията е тук.", написа Бербатов във Фейсбук. /БГНЕС