Лидерите за ЧНГ: Борисов пожелава 3 пъти здраве, Нинова смени питката и виното с бутикова торта, Петков кара сърф

Ген. Атанас Атанасов призова да бъдем свободни и мечтаещи хора

Корнелия Нинова

Корнелия Нинова

Лидерите на основните политически сили в парламента отправиха пожелания за Нова година във Фейсбук. Бойко Борисов честити 2023 г. в 8-секундно аудио обръщение, в което повтаря три пъти "здраве".

Корнелия Нинова, както и на Бъдни вечер, отново е на маса, но вместо традиционни ястия и чаша червено вино в ръка, лидерката на БСП предпочете да се снима пред бутикова торта във формата на къщичка. Тя пожела вяра, надежда, мир и решителност.

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков се снима на сърф. В 2-минутното видео той казва: "Всеки в края на годината човек има нужда да остане сам със себе си и да си даде равносметка на изминалата година. Кои грешки е направил? Кои успехи е постигнал? Кои хора са му помогнали по пътя? На кои хора той е помогнал? И да помисли добре за плановете си през следващата година. Честита Нова година! Пожелавам на всички да бъдем здрави и да запазим надеждата в себе си!".  

"Честита 2023 година! Бъдете здрави, свободни и мечтаещи хора! Да бъдем благодарни, че България е част от свободния и демократичен свят. Нека заедно превърнем родината си в модерна европейска държава! Да ценим крехката си демокрация и да помагаме на тези, които воюват за своята свобода!", пък е посланието на съпредседателя на "Демократична България" ген. Атанас Атанасов.