Борисов: Месец и половина този парламент не произвежда нищо, използва се за медийни изяви

Бойко Борисов, снимка: БГНЕС

Бойко Борисов, снимка: БГНЕС

Дори и в религията е казано – денят е за работа, нощта е за почивка. Аз вчера съм имал среща с петима посланици, външна комисия. Когато човек иска да си гледа работата, може да я гледа. Този парламент – вече стана месец и половина, не произвежда нищо, освен да ползва безплатната възможност да се изявява по медиите.

Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Според него 50-ото НС няма да произведе нищо повече.

„Той нищо и няма да произведе повече, защото от сутринта се занимавам с безводието в Делиормана. Водопроводът от Русе през Разград, Търговище, Шумен и още четири по-малки града не се прави. Стигна до Лозница по мое време. Язовирите са на 50% пълни, 30% е тиня, т.е. продължаваме да използваме парламента за декларации, обиди, разделение, а не за нещо градивно“, подчерта Борисов.

Той попита така ли трябва да се работи и даде пример с вчерашното заседание, което е приключило около 10.15 часа. „Така ли трябва да работим през август? Или да излезем и да си гледаме партиите“, каза Борисов.

Лидерът на ГЕРБ смята, че партиите трябва в момента да представят на избирателите какво ще направят.

„Мога да поема ангажимент, че ще направя този водопровод. Ще подкрепим това, което е спешно – препотвърждаването за еврозоната. Ако има нещо спешно, да го направим. Но да имитираме работа, каквато имитираме вече месец и половина, за да използваме безплатната медийна реклама и време, ми се вижда, че е грешно“, подчерта лидерът.

Очаквайте още подробности./ БГНЕС