Божков отговори на "глупаците": Титлата на ЦСКА не е продавана, просто треньорът избяга...

Букмейкърските къщи нямат интерес от уредени мачове и продадени титли, коментира още той

Васил Божков

Васил Божков

ЦСКА не е продавал титлата в А група през 2006 година. Това обяви пребиваващият в Дубай обвиняем бизнесмен Васил Божков, който по това време беше собственик на червените.

Бившият хазартен бос публикува четвъртото видео в социалните мрежи, в която отговаря на въпроси, зададени му от потребители в социалната мрежа.

"Историята е проста, треньорът избяга, не беше подготвил отбора. Това е проста история, никой не е продавал титлата. И пак искам да кажа на всички глупаци, които говорят, че титлата е продадена, е, че букмейкърските къщи нямат никакви интереси от уредени мачове и продадени титли, защото могат да загубят пари. Аз приемам залози, не правя залози", каза Божков.

Очевидно Божков визира сезона, в който ЦСКА имаше аванс пред "Левски" от седем точки при паузата, но след това завърши с три зад сините, припомня "Дневник". Това се случи, когато треньор беше Миодраг Йешич, а ЦСКА имаше един от най-силните отбори в последните 20 години. Начинът, по който преднината беше загубена породи съмнения сред феновете, че титлата е продадена.