Бунтарите от нашумялата сръбска група S.A.R.S отново с концерт у нас

Когато попитах на английски или на сръбски да говоря, всички изкрещяха „сръбски”, разказа гласът на групата

На 29 август на стадион „Юнак” нашумялата сръбска група S.A.R.S ще изнесе пореден концерт в България. Изпълнителите ще представят нов албум с нови „рецепти” за по-добър живот. 

Името на групата S.A.R.S е абревиатура, която означава „Прясно ампутираната ръка на Сатриани” – на известния китарист Джо Сатриани. Момчетата и едно момиче смесват рок, реге, блус, джаз, хип-хоп и етно. Гласът на групата винаги е критичен към политиците, а текстовете им  изразяват бунтарския им дух.

„Не знаехме какво да очакваме. Първият ни концерт в София беше невероятен. Когато се качих на сцената и попитах на  английски или на сръбски да говоря, всички изкрещяха  „сръбски”. По време на концерта бях впечатлен, всички знаеха текстовете на песните ни, пееха с нас, беше невероятно”, каза  Жарко Ковачевич.

„Здравейте на всички фенове в България, радваме се, че харесвате нашата музика и се надявам, че ще се видим на 29 август на стадион „Юнак”. Благодаря ви за подкрепата, любов за вас”, заяви Ковачевич пред камерата на Нова телевизия.