Деян Неделчев обяви война на победителя в "капките" Стефан Илчев: Имитатор, няма нищо истинско, след месец ще го забравят

Не става и за студиен певец

Деян Неделчев и Стефан Илечв

Деян Неделчев и Стефан Илечв

Деян Неделчев коментира победителя в предаването "Като две капки вода" Стефан Илчев. Изпълнителят на "Обич за обич", който също като Илчев е тенор алтино, заяви пред Faktor.bg, че не се интересува от реалити формати. За Стефан каза, че е имитатор, който няма да остави нищо след себе си. "Смешник! Той е имитатор, хората ще го забравят след един месец. Дори не става и за студиен певец. Много шум за нищо. После никой няма да си спомня за него и за останалите участници", коментира Неделчев.

"Канили са ме преди три години в "Като две капки вода". След това не ми се обадиха, защото не съм удобен. Мафия! Да си плащат, а и аз не се натискам", коментира певецът. 

След оспорвана битка певецът Стефан Илчев грабна първото място и голямата награда – чисто нов лек автомобил. На второ място се класира Мария Илиева, а трето и четвърто заеха Милко Калайджиев и ТИТА. "Всеки следващ лайв ми вдъхваше увереност. Аз безспорно бях най-малко популярният артист сред участниците, а "Като две капки вода“ е едно изключително предизвикателство. Образът на Примата е подарък за всички зрители, които искаха да ме видят като Лили Иванова“, разказа Стефан Илчев, след като изправи публика и жури на крака с изпълнение на "Камино“.