Диман Георгиев, КОД: Продължават да ни управляват парите от куфарчетата на Луканов

Задача на дясното управление е вдигането на доходите на българите чрез стимулиране на производството и свободната конкуренция, а не чрез теглене на заеми, както в момента правят всички социалистически управления, защото всеки социализъм винаги води до фалит.

4Основната задача на партия КОД е българският десен човек, човекът, който произвежда, човекът, който твори, да бъде представен в парламента. Това заявява кандидат-депутатът от партия КОД о.з. полк. Диман Георгиев. КОД ще катализира обединението на дясно мнозинство, за да стане възможно истинско дясно управление в България.  Ще подпомогне предприемчивите и активни граждани, тези, които с труда си  допринасят България да бъде по-богата. Ще спре безразборното раздаване на парите ни. Дясното управление ще вдигне доходите на българите през производство и свободна конкуренция, а не със заеми, както го правят левите управления вече десетки години, добавя той. Само с дясна политика може да има добре развита икономика и производство. През последните пет години са фалирали над 30% от земеделските производители. Тук малкият бизнес е убит, а той е това, което може да направи България просперираща държава. Това е, към което трябва да се върви. Със социалистическите експерименти трябва да приключим, категоричен е полк. Георгиев.

България продължава да бъде в клещите на руската зависимост, продължава да се управлява от хора, които изпълняват нареждания от Кремъл и работят срещу интересите на българите. Единственото решение на този проблем е дълбоката лустрация. Чрез лустрацията, България трябва да гарантира политическата и икономическата си независимост, както го прави САЩ чрез закона "Магнитски" смята Георгиев. Според него, задействането на "Магнитски" ще бъде възможност на десните хора да се освободят от веригите на социализма. "30 години след промените България продължава да живее в постсоциалистическо общество. В България продължават да управляват службите, продължават да управляват наследниците на куфарчетата на Луканов. Начело на нашата държава стои проруски президент", посочи още той.