Два часа след като бяха пуснати, билетите за спектакъла с Джон Малкович привършват

Около два часа, след като бяха пуснати в продажба билетите за спектакъла с участието на Джон Малкович, те са на привършване. Холивудският актьор ще играе на сцената на Народния театър "Иван Вазов" в три поредни вечери в средата на следващия месец.  

Пред театъра се извиха опашки за билетите с цена от 50 до 400 лв.

Точно в 12 на обяд на касите и в сайта на Народния театър, както и в мрежата на Eventim бяха пуснати билетите за спектакъла "В самотата на памуковите полета", а обявените цени – в диапазон от 50 до 400 лв., разделени в 8 категории. В момента има билети за 350 и 400.

Джон Малкович ще излезе на сцената на Народния театър заедно с литовската актриса Ингеборга Дапкунайте в три поредни вечери – 16, 17 и 18 февруари. Пиесата "В самотата на памуковите полета" е режисирана от Тимофей Кулябин, който през декември постави "Нора" отново в Народния театър. Представленията ще бъдат на английски език, а български субтитри ще се излъчват на специални монитори. 

Малкович е познат на публиката с постановките си на Бродуей и киноролите. Има 2 номинации за "Оскар", получавал е американската телевизионна награда "Еми" и три отличия "Златен глобус".