Журналисти: Дясната ръка на Путин не функционира (видео)

Изглежда безжизнено увиснала

Дясната ръка на руския президент Владимир Путин не функционира нормално – това показват наблюденията на различни медии, цитирани от проекта "1+1" в сюжет, наречен "Тайният живот на матрьошката".

Наскоро турски журналист обърна внимание, че Путин не движи дясната си ръка, се казва в материала.

Преди това – през април, беше публикувано видео от среща на руския президент с военния министър Сергей Шойгу, на което се вижда как той странно се е хванал за масата, отбелязват журналистите.

"…само вижте дясната му ръка – тя винаги е долепена до тялото, а на някои видеоматериали като че ли специално я побутва (…), като цяло се създава впечатление, че крайникът увисва някак безжизнено“, продължават авторите.

Журналистите добавят, че в края на юли руският президент, при опит да прогони комар, е замахнал само с лявата си ръка докато насекомото било на дясното му ухо.

"Турски журналист (…) забеляза, че дясната ръка на Путин не се движи (…), а и всички помним видеото от кабинета му в бункера, на което той седи в странна поза, стиснал масата. Разбира се, когато едната ръка не знае какво прави другата, най-добре е ръцете да се фиксират…" – се казва още в материала.

Превод Faktor.bg