Джон Бон Джоуви с вълнуващо признание: Не бях емоционално подготвен да се срещна с Франк Синатра

Джон Бон Джоуви "не е бил емоционално подготвен" да се срещне с покойния Франк Синатра.

62-годишният рокаджия е родом от Ню Джърси, същия щат, в който е живял легендарният изпълнител на "My Way". Той призна, че е отказал "многобройни шансове" да се срещне с музикалната икона, когато групата му за първи път се прочу, защото идеята е била много плашеща, за което сега съжалява.

Пред „Гардиън“ той разказа за отказа да се срещне със Синатра: "Това е едно от малкото неща, за които съжалявам. Имах многобройни шансове, но не бях емоционално подготвен. Не знаех достатъчно за всички аспекти на това кой е той и как толкова много от тези аспекти повлияха на нещата, които направих в собствения си живот."

Джон и неговите колеги се прочуха с албума си "Slippery When Wet" от 1986 г. и той призна, че това е било объркващо време.

Той каза: "Това промени хората около нас повече, отколкото нас. Изведнъж хората, които обикновено молехме за съвет (като родителите ми), сега питаха нас за съвет."

И изпълнителят на хита "Always" съжалява, че не се е "наслаждавал" на рокендрол начина на живот толкова, колкото останалите от групата.

Той обяснява: "За мен, когато всичко зависеше от това дали ще пея, решавах да си лягам по-рано от останалите. Иска ми се да се бях наслаждавал повече на успеха, но някой трябва да бъде защитникът на отбора, за да поддържа групата заедно."

Джон - който има деца Стефани, на 30 г., Джеси, на 29 г., Джейк, на 21 г., и 20-годишния Ромео със съпругата си Доротея Хърли - винаги ще подкрепя децата си, но настоява, че те не са "бебета с доверителни фондове" и знаят, че трябва да работят, за да си изкарват прехраната.

Той каза: "Децата ми спазват работната ми етика и това е заложено в тяхното ДНК - те не са деца на доверителни фондове. Трябва да се ходи на работа. Ще им дам достатъчно, за да са сигурни, че имат обувки на краката си, но както казва Доротея: "Татко има пари, а ти нямаш нищо". | БГНЕС