Страх тресе кочината, самосъздадоха си неочакван конкурент на терена на политиката

Авторът

Авторът

 Евгений Михайлов

Политиците и олигарсите, които организираха протестите от 2020 преиграха. ТЕ не оставиха друг избор на Гешев. Какво очакваха когато дори му забраниха да работи като редови прокурор? Министър

Славов пръв издаде четата!

Послушните прокурори щяха днес да легализират нареждането му, Гешев да не бъде дори редови прокурор. Толкова ли ИМ е акъла!? Но... Гешев ги изпревари! Сега.. следва голямо вайкане и оплюване. Нека...! Но аз не бих прибързвал с това видеопослание. Бих го посъветвал, ако имах тази възможност, Иван Гешев да направи това изявление след четвъртък, когато пред всички щеше да лъсне, че мнозинството от ВСС, и особено прокурорите, непоправимо и тежко са уронили престижа на правосъдната ни система. 
Съдиите, адвокатите и всички нормални хора са погнусени от нагласената игра на четата на Сарафов. Но тя не е негова. 
Това е

четата на политиците, които стоят зад Сарафов

Дори и на тези, които забравиха, че той беше един от главните герои в "костинбродската афера" от май 2013. Тези поборници за "справедливост" и "конституционни реформи" разтресоха правосъдната ни система. 
Репликата на Иван Гешев за "политическия боклук" е невинна детска закачка на фона техните действия, задкулисните им козни и особено прибързания избор на И.Д. Борислав Сарафов.
Въпреки това страх тресе политическите сили, които извадиха духа от бутилката. Те от самозабравеност си самосъздадоха неочакван конкурент на терена на политиката! 

Хак да ИМ е!