Човек от екипа на Слави шокира с куп антиваксърски "прозрения", Гого Лозанов го приземи

Крум Савов бил против имунизацията, но си сложил ваксини

Крум Савов

Крум Савов

Спортният журналист Крум Савов, който има предаване в телевизията на Слави Трифонов, хвърли в туш всички с "компетентно" мнение за ваксините в предаването "Пресечна точка" пред Нова ТВ. Водещият разви тези защо не трябва да се имунизираме. Той разказа, че съпругата му, с която се запознаха преди години в аптека, където работеше, имала контакт с лекари по цял ден и те ѝ казвали как ги карали да лъжат, че хора без ваксина са починали или са се разболели за общата статистика. Според неговата информация болниците криели за реалния брой на заразените, които са с ваксини.

Савов продължи с конспирациите и попита защо медиите запушват устата на доц. Атанас Мангъров и на проф. Чорбанов. Той даде за пример как доц. Ангел Кунчев имал три ваксини и въпреки това боледувал коронавирус в болница. Спортният корифей четял сайтове, в предаването му се включвали хора от чужбина, които се възмущавали как по цял свят не се давала думата на руски и италиански експерти, които били против имунизирането. 

Проф. Георги Лозанов спря вдъхновението и го попита защо да вярва на жена му, а не на официалната статистика и на лекарите. Той запита още защо Савов си е сложил две ваксини, а не е послушал съпругата си. Спортният журналист обясни, че имал заболяване и се консултирал с професор, който му казал, че ще прекара коронавирус по-леко, ако се имунизира. Той добави, че не бил мъж под чехъл, което разсмя всички в студиото.