Хайде, усмирете се бе, хора, с комплекси за малоценност от детинство!

д-р Любомир Канов

д-р Любомир Канов

Д-р Любомир Канов

Хайде да зарежем политическите анализи и тази, всъщност уместна, загриженост за посоката в която държавата България се е запътила. Но не ви ли прави впечатление какво развитие претърпя политическото шегобийство? Какво развитие на духовитостта по политически теми, чийто основен предводител в продължение на двайсет години бе гротескният герой от “Семейство Адамс” Слави Трифонов? А неговият “народен” представител в Парламента и всекидневно присъстващ по телевизора е маймуноподобният Тошко?

Защо така, бе, другари шегобийци?

Кой ви е поставил по-високо от другите политици, събрани поне теоретично там, по волята на народа? Нима наистина можете с подигравчийството, така мило на всяко българско сърце, да изманипулирате и следващите избори? И да влезете отново? И пак да гледаме подобният на мандрил дребен човек, разкрачен на трибуната, да взема думата през пет минути, главно, за да говори за сексуалността или за половите размери и предпочитания на останалите в залата на Народното Събрание. Дали би се решил на реално предизвикателство точно в тази сфера от истински мъже? Или ще развее бялото знаме, да не споменаваме за пряпореца с цветовете на дъгата.

Хайде, усмирете се, бе, хора, с комплекси за малоценност от детинство! Спрете се!

Защо се катерите върху гърба на нацията в трудни моменти и се лезите оттам, без оглед на това, че никой не се интересува от маймунското ви съзъбие и пошлите ви шегички по време на буря и война? Хайде, лупайте 7/8 там в подземието си и изобщо не се появявайте публично. Имахте огромно политическо предимство, спечелено от двайсет години пошла телевизионна самопропаганда и култивиране на масовия лош вкус. И нищо! Загубихте времето не само на умствено промитите, гласували за вас, но и на цялата нация. И сега какво? Тошко пак ще показва публично и в следващия Парламент сходството на зъбния си статус с онзи на някой австралопитек и ще остроумничи на сексуални теми. За това ли ще гласува пак този народ? А има ли такъв народ? А за онзи с копейковидния череп, който се държи като новоизлюпено Дуче в селски вариант и захваща катедрата на Народното Събрание сякаш тя е негова собственост? 

Народеее!