Николай Нанков: Вярвам в здравия разум на българските избиратели

Николай Нанков, снимка: ГЕРБ

Николай Нанков, снимка: ГЕРБ

"Скъпи приятели, днес закриваме петата парламентарна предизборна кампания за последните 2️ две години. И аз вярвам, че тя ще е последната – ГЕРБ-СДС ще победи и ще състави силно, стабилно и работещо правителство", написа в профила си във Фейсбук кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Николай Нанков.

"Аз вярвам в здравия разум на българските избиратели", пише политикът и добавя:

"Уморени и изплашени от задълбочаващото се чувство за безизходица и липса на перспектива, които "Промяната" донесе, хората изстрадаха провала на "Промяната", на „вносните капацитети“, с лустрото на харвардци, но с душата на амбулантни търговци. Шмекери с претенции. Промяната не донесе нищо добро – нито животът стана по-лесен, нито външните фактори са отговорни за високата инфлация и задаващото се финансово цунами. Цялата отговорност е на “Продължаваме промяната” и аз съм убеден, че те ще я понесат на 2 април. Няма да са първи, както опитват да зомбират всички от телевизионния екран. Не!"

"ГЕРБ-СДС не просто ще спечелим тези избори! Ние ще бъдем избрани от хората! Ние ще получим отново тяхното доверие да управляваме. С капацитета ни да предложим работещи решения за бързо справяне с проблемите. С опита и смирението на политици, преминали през много бури и извлекли поуки от грешките", коментира Нанков.

"Утре е ден за размисъл. И по ирония на съдбата – денят на лъжата и шегата. Утре е празникът на „Продължаваме промяната“. Защото не на шега те добре послъгваха през последните две години. Добрата новина е, че след този ден идва истината! И тя е с номер 2️ в бюлетината!
Гласувайте", призовава Николай Нанков: 
"За СтабилнаБългарияОтново!"

2023-04-02_Izbori.jpg