Къде без него! Филип Киркоров идва на турне у нас

Известният руски певец Филип Киркоров идва на турне у нас през юни тази година. Роденият в България артист ще представи новото си шоу "Я+R" # Цвет Настроения", премиерно в пет български града, като в Русе концертът ще се състои на 17 юни. Това съобщават организаторите на събитието.

Мащабната продукция е дело на Франко Драгоне, известен не само с режисура на спектаклите на "Цирк дю Солей", но и с шоуто на Селин Дион - "А New Day".

В България ще пристигнат тирове с тонове техническо оборудване, асансьори, товарен лифт, трон, LED-екрани, излъчващи концептуална графика с 3D-анимация, и стотици дизайнерски костюми, ръчно изработени специално за тричасовия концерт. Той ще включва както най-обичаните хитове на артиста, така и най-новите песни като "Цвет настроения синий", "Ибиса" и други. Зрителите могат да очакват и много музикални изненади, като преработената песен на Алла Пугачова "Уважаемый автор" (1987 г.).

Началото на турнето на Киркоров в България ще бъде поставено на 8 юни в София. Концерти ще има в Пловдив - на 10 юни, в Бургас - на 12 юни, във Варна - на 14 юни, като финалът ще бъде в Русе.Кан Алцек занесъл ориза и култа към св. Андрей в Италия