Кирил Петков: Покрай пачките и кученцата се закри голям проблем

Когато станем силни, тогава Борисов и Пеевски ще се съобразяват с нас, убеден е съпредседателят на ПП

Кирил Петков

Кирил Петков

Искаме да имаме нормална европейска държава с институции, които разследват всички пачки. Това заяви пред Нова ТВ съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

Пачките са проблем, изтъкна той. Покрай пачките и кученцата се закри един друг проблем, а именно, че главният прокурор е натискал главния секретар, смята депутатът от ПП и отново посочи, че върху Живко Коцев е оказан натиск.

Петков е категоричен, че случаят с главния секретар трябва да се провери, но прокуратурата трябва да бъде безпристрастна.

ПП-ДБ ще защитят всеки, който е жертва на бухалката- прокуратурата и главният прокурор, който е част от аферата Осемте джуджета, увери Петков.

Осмото джудже заплашва главния секретар. Това е по-голям проблем от пудела, коментира Петков и допълва, че Живко Коцев се запознал с Димитрови, когато бащата отишъл при него да даде показания срещу Борисов.

От една страна имате Борисов с пачки, от друга- пудел с пачки. А ПП не стои зад пачките от спалнята на Борисов, увери лидерът.

Направихме много грешки, призна Кирил Петков. Но силата на промяната е в хората.

Петков заяви, че в  тази кампания ПП ще се върне при хората.

Според него Борисов и Пеевски не са готови да пуснат властта. И между тях има чисто човешка сделка.

Научихме си уроците, призна депутатът. Когато си слаб, Пеевски и Борисов стават нагли. Когато си силен - се съобразяват с теб, заключи бившият премиер.

Петков обаче е убеден, че Борисов и Пеевски няма да се променят.