Кобрата се извини на Джени Суши за скандалната целувка

Научих един от многото уроци - да бъде много ясен към приятелите, семейството и феновете си, написа в профила си българинът

Кубрат Пулев

Кубрат Пулев

Българският боксьор Кубрат Пулев, който завърши обучителния курс, наложен му от Атлетическата комисия на щата Калифорния след скандалната целувка с Джени Суши, днес отправи емоционално извинение към дамата.

Вижте цялото послание на Пулев до американската репортерка, публикувано на страницата му във Фейсбук:

"Миналата седмица завърших двучасовия обучителен курс във връзка със сексуалните посегателства, воден от господин Барет Морис и координаторката му Сара Ватенберг.

Обучението ме накара да разбера по-добре, че инцидентът, който се случи на 23 март, между мен и журналистката Джени Равало, беше напълно неприемлив.

Продължавам да изпълнявам задълженията си да преминавам необходимите обучения и да взимам мерки за коригиращи действия, необходими за възстановяването на моя лиценз за бокс в Калифорния. Искам да съм сигурен, че всичките ми фенове знаят - направих грешка и сбърках. Продължавам да поемам пълна отговорност за действията си.

Накрая искам искрено да се извиня на репортерката Джени Равало.

Не на последно място, един от много уроци, които научих от събеседването с Морис, е, че трябва да бъда много ясен към приятелите, семейството и с феновете си - не одобрявам никакви негативни забележки относно г-жа Равало във връзка с този въпрос.

За тази цел, моля, въздържайте се от публикуване на пренебрежителни забележки относно г-жа Равало в моите профили в социални медии, под видеоклиповете ми или в други форми на медии. Благодаря на всички", написа Пулев.