Кошмар! Откриха пребит до смърт Димитър Малинов, заровен под купища строителни материали

Откриха убит и заровен Димитър Малинов - 24-годишният мъж, изчезнал внезапно преди седмица, след като гостувал на майка си в село Цалапица. 

Тялото му е намерено близо до мястото, където е изчезнал, заровено в импровизиран гроб, информира Нова телевизия.

За да бъде прикрито тялото е било затрупано със строителни материали. Младежът е имал конфликт с друго момче от селото, разказва  майката на жертвата.

Димитър е бил на гости при майка си, двамата са разговаряли, жената е отишла да вечеря с втория си съпруг и другото й дете. Младежът е напуснал двора, а съсед го е чул да говори по телефона и да казва, че сега идва. 

Камери в селото са записали как се качва в черна кола със загасени фарове. Автомобилът тръгва и от тогава следите на младежа се губят.

От полиция и прокуратура отказват официален коментар по случая. По информация на bTV униформените имат конкретна следа, която води към конкретен евентуален извършител. Става дума за млад мъж, който е напуснал пределите на страната ни преди няколко дни и се намира в Германия.

Заподозреният за убийството и жертвата са се познавали от години. Имало е конфликт между тях. По наша информация в основата му са пари. Жертвата е дължала 100 лв. на убиеца.

Приятели и близки на Димитър са недоволни от бавните действия на полиция.