Крал Чарлз не прие принц Хари по време на тридневния му престой в Лондон

Вместо това Чарлз Трети проведе среща с Дейвид Бекъм, който се дистанцира от принц Хари след публичните му нападки срещу кралското семейство

Принц Хари. Снимка: БГНЕС

Принц Хари. Снимка: БГНЕС

Крал Чарлз Трети проведе лична среща с бившата английска футболна звезда Дейвид Бекъм - след като не прие непокорния син принц Хари, съобщи "Сън".

49-годишният Бекс се срещна с Чарлз в провинциалния му дом Хайгроув, Глос, за да научи повече за неговата благотворителна организация - Фондацията на краля.

Това се случи, след като 75-годишният Чарлз имаше препълнен график и беше твърде зает, за да се срещне с 39-годишния Хари по време на тридневния му престой в Лондон след дългогодишните публични нападки на сина му срещу семейството му.

Хари прекара последните четири години в нападки срещу кралското семейство, включително Чарлз, Камила и Уилям и Кейт, като стреляше по тях в телевизионни интервюта, в шестсерийния си сериал за Netflix и в шокиращата си мемоарна книга Spare.

През октомври миналата година "Сън" разкри ексклузивно, че футболният ас е приел покана за разговори с краля, за да проучи начините, по които могат да работят заедно за благотворителна организация, която осигурява обучение на младежи за придобиване на умения.

Дейвид Бекъм се дистанцира от принц Хари след публичните му нападки срещу кралското семейство, след като преди това беше посланик на игрите Invictus.

Това се случи, след като Чарлз се пошегува, че е "пуснат от клетката си", докато Уилям се наслаждаваше на игра на плажен волейбол по време на първия си публичен ангажимент, откакто Хари се завърна във Великобритания.

Крал Чарлз се срещна с военнослужещи и техните семейства по време на посещението си в Третото Кралско военноинженерно училище в Гибралтарските казарми в Минли, Хемпшир.

Монархът се извини на армията за посещението си в последния момент в тренировъчната база, което беше първият му военен ангажимен, след като обяви завръщането си към публичните задължения. (БГНЕС)