Кубрат Пулев: Нас няма да ни има, но хорската злоба винаги ще я има

Кубрат Пулев

Кубрат Пулев

Много интелигентни, умни хора ми пишат да не обръщам внимание на злобата. И аз им казвам: Хора, това не е важното, това не е важното. Злобата ще я има цял живот. Нас няма да ни има, но злобата ще я има - хорската". Това споделя пред Би Ти Ви Кубрат Пулев, който се прости с мечтата да стане шампион на планетата в тежка категория след тежък и достоен двубой със световния шампион Антъни Джошуа. Това даде повод за критики по негов адрес.

"Важното в случая е желанието, трудът, който съм положил, усилията. Това са важните неща. Важното са хората, които оценяват този труд. Тези, които искат да рушат, тях винаги ще ги има. Винаги ще ги има хората, които ще седят и ще лентяйстват и ще сочат с пръст и ще казват: ха, ха, ха - видяхте ли", посочи Кубрат в Лондон.

"Благодаря на всички хора, които ме подкрепиха. Аз го написах и в моя Фейсбук профил, които желаеха тази победа, които я приемаха за лична. Защото не са малко. Важните за мен са именно тези хора, които оценяват труда и усилията, които съм положил, за да стигна до този мач и до това ниво", допълва още най-добрият ни боксьор.