Георги Христов за пазенето на гласа: Пия алкохол с много лед и само газирана вода от хладилника

Георги Христов

Георги Христов

Георги Христов заяви пред БТВ със самочувствие, че има най-дресирания глас в света. Певецът разкри изумителни тайни за добрата форма, в която поддържа гласовите си струни. На пук на всички очаквания, че не яде сладолед и не пие безалкохолни, Христов сподели, че пие алкохол догоре с лед в чашата, а за разредител - само газирана вода от хладилника. Той обясни методите си с факта, че когато прекалено пазиш организма си и гласа си, той се изнежва и след това много бързо може да се появят проблеми. Изпълнителят на "Черно и бяло" допълни, че през зимата ходи винаги леко облечен. "Тренирам на уреди вкъщи, а любимият ми момент е след това - 30 минути в сауната. Не искам да ставам Шварценегер и не прекалявам. Поддържам теглото си отпреди 20 г.", разказа певецът. 

"Случвало се е да не мога да говоря, но когато се кача на сцената, всичко тръгва само. Явно всичко е до ген и трябва да съм благодарен на майка си и баща си", каза още Георги Христов. Той сподели, че няма човек до себе си, но в никакъв случай не се чувствал самотен. Най-тежкият момент в живота му е бил, когато губи майка си преди 5 години. "Тогава наистина се почувствах самотен и безпомощен. От тогава всеки път преди участие се моля и посвещавам песните си на своята майка", каза още певецът. 

"Аз съм обикновен човек като всички. Само на сцената съм Георги Христов. Пържолите, които купувам, в началото на годината струваха 7,50 лв., а сега са над 11 лв. Кашкавалът, който обичам, беше 11 лв. през януари, а днес е 22 лв. Не ходя по небето", заяви Христов.