Отлагат отново новия филм за Джеймс Бонд


Новият филм за Джеймс Бонд „Няма време за умиране“ е отложен отново - за април 2021 г., съобщи „Мирър“.

Филмът, който е 25-ти от поредицата, трябваше да излезе по-рано тази година, но след това беше преместен на 12 ноември, тъй като пандемията от коронавирус затвори кината по целия свят. А сега датата на излизане вече е отложена за втори път, „за да бъде видян от световна публика“, тъй като ограниченията за заключване все още са в сила по целия свят.

Новината беше потвърдена в официалния акаунт на филмовата поредица в Туитър в петък вечер, заедно със снимка на логото на филма.

В публикацията се казва: „Продуцентите Майкъл Г. Уилсън и Барбара Броколи днес обявиха, че излизането на „Няма време за умиране“, 25-ият филм от поредицата за Джеймс Бонд, ще бъде отложено за 2 април 2021 г., за да бъде видяно от световна публика."

„Няма време за умиране“ ще бъде последният филм за Бонд на Даниел Крейг.

Трейлърът, пуснат миналия месец, показва Джеймс, завърнал се от пенсия, за да се изправи пред злата нова заплаха на Сафин (Рами Малек), придобил опасна нова технология и застрашаващ баланса на света. Също така виждаме как Бонд се обединява с красивата кубинска агентка на ЦРУ Палома, изиграна от звездата от „Вади ножовете“ Ана де Армас, която демонстрира бойни умения.

Филмът е режисиран от Йоджи Фукунага.

В него участват също Джефри Райт, Наоми Харис и Ралф Файнс.

По-рано тази седмица Барбара Броколи сподели: „Това е петият и последен филм за Бонд, който ще направи Даниел Крейг, така че това е кулминацията на всичко, което е преживял неговия образ и свързва всички сюжетни линии. Това е доста епичен филм." /БГНЕС