Приключиха снимките на филм с Глен Пауъл, който играе 12 персонажа

Глен Пауъл

Глен Пауъл

След големия успех на авиационния екшън Top Gun: Maverick, Глен Пауъл се превърна в една от най-обещаващите млади звезди. Наскоро изпълнителят се разприказва пред „Интервю мегъзин”, за следващия си амбициозен проект - криминалния екшън на Ричард Линклейтър "Убиец", където той играе 12 роли наведнъж.

Според актьора снимките на филма са приключили наскоро, така че той все още не се е възстановил напълно: „Това ще бъде лудост! Рик (Линклейтър) е много развълнуван от материала. Дори вчера говорихме за него. Отново обсъждахме гмуркане в бездната, за да направя нещо страшно, а именно филм, в който играя дванадесет различни героя едновременно. Участвах в разработката на сценария и съм копродуцент с него. Всъщност през цялото това време бяхме заедно в окопите”.

В центъра на сюжета е полицай от Хюстън на име Гари Джонсън (Пауъл). Главният герой работи под прикритие, представяйки се за най-известния убиец в света. Професионализмът на оперативния служител позволява на колегите му успешно да разкриват поръчителите на убийствата, но ситуацията излиза извън контрол, когато съдбата среща Джонсън с жена, изиграна от Адриа Арджона. Героинята на последната се надява да се отърве от насилника си и заради нея главният герой трябва да наруши правилата. Датата за премиерата на „Килър” все още не е обявена. /БГНЕС