Intelligent Music Project с Рони Ромеро ще представи България на "Евровизия"

Автор на музиката и текста е Милен Врабевски

Рони Ромеро и Милен Врабевски

Рони Ромеро и Милен Врабевски


България отново ще участва на „Евровизия”. През май 2022 г. в Торино, Италия, страната ни ще бъде представена от групата Intelligent Music Project.

Начело на Intelligent Music Project е настоящият вокалист на легендарната група на Ричи Блекмор Rainbow - Рони Ромеро. Заедно с него, на сцената на „Евровизия” ще се качат Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Славин Славчев, Иво Стефанов и Димитър Сираков. Те ще представят България с песента „Intention” („Намерение”).

Автор на музиката и текста е Милен Врабевски.

По думите му песента поставя въпроса за личната вътрешна борба на всеки от нас с остарелите модели на вяра и поведение, които ни дърпат назад. Песента ще е готова съвсем скоро, а фенове на групата ще могат да я чуят на предстоящото турне през декември.

„С Intelligent Music Project сме заедно почти от три години. Чувствам се като част от тази група и за мен ще е удоволствие да участвам в българското представяне на „Евровизия”. Спомням си как преди години със сина ми стояхме пред телевизора и гледахме конкурса, а сега аз съм този, който ще се качи на голямата сцена”, каза Рони Ромеро.