Есенно турне на Васко Василев в България

Цигуларят Васко Василев предприема голямо турне из България в края на 2013. Известният българин ще изнесе концерти в седем града в страната, между които Добрич и Самоков, където виртуозът ще свири за първи път. 

 

Много изненади е замислил музикантът за предстоящото турне. Все още не са известни музикантите и репертоарът. Те ще бъдат обявени в края на лятото, разкриват близки на звездата.

Потвърдените дати, градове и зали са 23 ноември - Бургас, Държавната опера, 24 ноември - Варна, Двореца на културата и спорта, 25 ноември - Добрич, Концертната зала, 26 ноември - Русе, Доходното здание, 28 ноември - Самоков, "Арена Самоков", 29 ноември - Пловдив, Панаирна палата 2, 30 ноември - София, зала 1 на НДК.

Билети се продават от днес и са на цени от 20, 30, 40, 50, 60 и 80 лева. За най-нетърпеливите първите 100 билета за всеки град ще са на половин цена, независимо от ценовата категория. От екипа на Васко Василев планират специално издание на компилация с най-популярните композиции в негово изпълнение и обмислят различни възможности за срещи на музиканта с почитатели.