Лора Крумова се връща в БТВ през януари

В рамките на два часа през уикенда тя ще се среща в студиото с известни лица, за да коментират заедно събитията от седмицата

От януари Лора Крумова се връща на екрана на БТВ със съвсем ново предаване. Журналистката сама ще продуцира и ще води актуално токшоу, което ще се излъчва всяка събота следобед, казаха нейни колеги. В рамките на два часа тя ще се среща в студиото с известни лица, за да коментират заедно събитията от седмицата, пише "24 часа".

Новото, което ще различава предаването на Крумова от останалите токшоута през уикенда, е, че гостите ѝ ще обсъждат теми, които са по-скоро непривични за тях. Например артист ще анализира парламентарно изказване или политик ще коментира последната постановка на Народния театър. Водещата обаче няма да търси просто лица, които ще говорят, а ще се опита да предостави задълбочени разговори по важни теми с личности, от които обществото се интересува.

Още от лятото в БТВ очакват Крумова да се върне на екрана. В момента тя все още е в майчинство и гледа сина си Явор, който през януари ще е почти на годинка и половина. Журналистката няма да се присъедини към екипа на “Тази събота” и “Тази неделя”, въпреки че тя е автор на двете популярни предавания. Там остават водещи Мариана Векилска, Диана Любенова и Жени Марчева. 

Крумова ще е и продуцент на новото токшоу заедно с журналистката Галя Щърбева. Освен че са колежки, двете са и близки приятелки и отдавна работят заедно. Дори имаше очаквания, че и двете ще се появят на екрана на БТВ, въпреки че Щърбева е в Нова телевизия. Точно в момента и тя е в майчинство като Крумова, но в крайна сметка ще се върне на екрана на Нова тв, казват запознати.