Snoop Dogg кацна по джапани и бели чорапки за концерта си в София

Рано тази сутрин Snoop Dogg, известен още с псевдонима Snoop Lion, кацна на летище София с полет от Барселона за концерта си тази вечер в зала Арена Армеец. 

 

Кучето закова погледите на журналисти и фенове с атрактивния си екип - яркозелен анцуг, бели хавлиени чорапи, съчетани с джапанки, пише inews.bg. 

Дългоочакваният хип-хоп изпълнител пристигна в България с антураж от 40 човека. Сред най-близките в компанията на певеца е и брат му. При своето кацане американската звезда сподели, че шоуто тази вечер не е за изпускане и ще очаква всички в залата. 

Подгряващ изпълнител на американската звезда ще бъде 100 Кила заедно с балет VS Dance. А преди голямото джамборе днес ще се проведе скейтборд състезание на паркинга на Арена Армеец с начален час 15:00 часа. Събитието не е случайно, а провокирано именно от любовта на Snoop към скейтбордите, след като той самият създаде собствена линия на асфалтните сърфове. На едно място ще се съберат най-добрите български скейтъри, които ще представят върху най-добрия сглобяем скейт парк уникални трикове, и то в разгорещен батъл. 

Ако все още не сте си купили билет за събитието, можете да го направите в мрежата на TicketPro, както и на касите на зала Арена Армеец. Цените на билетите са от 60 до 120 лв. в зависимост от разположението на местата в залата.