"ВИП Брадър" се завръща през септември

Темата на сезона ще бъде провокативно и забавно намигване към абсурдите на тоталитаризма

"ВИП Брадър" се завръща. Обещават да бъде по-провокативен, по-забавен и по-изненадващ, защото така ще отбележи няколко юбилея, единият от който е тридесетата годишнина на литературния първоизточник на шоуто - книгата “1984” на Оруел, както и 70 години от 9 септември 1944 г., напомнят продуцентите.
Темата на сезона ще бъде провокативно и забавно намигване към абсурдите на тоталитаризма през камерите на настоящето, взривоопасна смес от реалност и фикция в едно шоу. Ще попаднем в епохата на соца, изчистена от политика и драматизъм и вкарана в машината на абсурда и забавлението, наречена "ВИП Брадър".
Този сезон проектът има за цел да намери една обща за различните поколения платформа, през която без тежки сантименти и предразсъдъци, по весел и забавен начин да разкаже абсурдите на епохата. И тази “рамка” да подсили естествения ход на предаването – интересни персонажи, изолирани в Къщата, докато “химията” на отношенията помежду им достигне до точката на кипене на емоциите и реакциите.
В сезона "ВИП Брадър" “Образцов дом” нищо няма да е такова, каквото сме гледали, обещават организаторите. Всеки участник ще бъде “таен агент” не само на своята съдба, но по определен начин и в различна степен и на тази на съквартирантите си. Методите на "ВИП Брадър" ще са по-усъвършенствани дори от тези на Държавна сигурност, така че да се гарантира безпрецедентно забавление и постоянно нарастващо напрежение в Къщата.