Синът на Брад Пит по повод Деня на бащата: Ти, ши*ано, ужасно, човешко същество!

Никога няма да разбереш каква щета нанесе на семейството ми, пише Пакс

кадър от филма Ocean's Twelve

кадър от филма Ocean's Twelve

Въпреки че Брад Пит сe разкая за поведението си, което е проявявал спрямо семейството си, и се опита да спечели симпатиите на колегите и почитателите си на своя страна, не така стоят нещата с някои от децата му.

В медиите се появи пост на осиновения му син Пакс, който момчето публикувало в личния си профил в Instagram през 2020 г., навръх Деня на бащата, в който съвсем не се изказва ласкаво за актьора. Дори напротив.

"Честит Ден на бащата на този световноизвестен за*ник!! С времето продължаваш да се доказваш като ужасен и проклет човек. Нямаш никаква съобразителност и емпатия към четирите си по-малки деца, които треперят от страх, когато са в твое присъствие. Никога няма да разбереш каква щета нанесе на семейството ми, защото си неспособен да го направиш.

Превърна живота на най-близките ми в непрестанен ад. Може да казваш на себе си и на света каквото си пожелаеш, но истината някой ден ще излезе на бял свят. Та, честит Ден на бащата, ти ши*ано, ужасно, човешко същество!!!", написал Пакс към снимка на баща си, малко след като Брад получи статуетката "Оскар" за най-добра поддържаща мъжка роля.

Припомняме, че Брад и Анджелина се разделиха през 2016 г., само две години след като сключиха брак. Тогава стана ясно, че по време на полет актьорът е влязъл в конфронтация с най-големия си син Мадокс, след като момчето защитило майка си по време на конфликт с Пит.

След като двойката се раздели, децата останаха под попечителството на Джоли. Съобщението на Пакс е публикувано в личния му профил, който е заключен и до него имат достъп само най-близките му приятели от училище.

Само преди дни пък стана ясно, че осиновената дъщеря на двойката - Захара, е взела решението да не се представя с фамилията на Пит. Това се случи по време на представянето си в колежанското сестринство, към което вече е част, пише Дир.бг.

"Казвам се Захара Марли Джоли и идвам чак от Златния щат и Градът на ангелите - Лос Анджелис, Калифорния", пише американското издание "People".