Как да изберете идеалните обувки за парти?

Изборът на подходящи обувки с ток за парти не винаги е лесен. Особено, когато искаме да постигнем елегантна визия за специални събития или модерен парти look, с който да изглеждаме зашеметяващо, често се спираме на обувки, които са атрактивни, но не винаги удобни. Това често води до ситуации, в които завършваме вечерта с красивите си токове в ръка, което автоматично проваля цялостния облик и на най-внимателно избрания тоалет.

Предлагаме ви няколко съвета, с които да улесним избора ви на обувки за специални случаи.

Удобството или естетиката? Кое е по-важно?

Обувките с ток трябва да са преди всичко удобни. Партито може да продължи много часове, така че се съсредоточете върху това да се наслаждавате на моментите, а не да прекарвате вечерта в дискомфорт и болки в краката. Препоръчително е токчетата да не са по-високи от 5-8 см, но това зависи от опита на всеки с обувките на висок ток.

Разбира се, удобството не зависи само от височината на тока, но също така и от съотношението между подметка и ток, извивката на обувките, стелките, цялостната форма на обувката, качеството и тн.  

За да се уверите, че обувките са удобни, носете ги поне няколко дни преди голямото събитие. По този начин вие ще свикнете да ходите с тях, а самата обувка ще се напасне на формата на краката. 

Стелките също са добро решение, особено за онзи тип обувки с ток, който са на ниска подметка и висок ток, при които предната част на стъпалото понася почти цялата тежест. 

Не забравяйте и за мазолите. За да се предпазите от тези толкова неприятни наранявания, използвайте лепенки, които поставяте там, където обувката може да предизвика протриване на кожата. Друг вариант е да носите прозрачни чорапи, ако обувката го позволява, тъй като те действат като втора кожа. Кои обувки на висок ток да изберете за специални събития.

220726-Obuvki_2.jpg

Кои обувки на висок ток да изберете за парти или специално събитие?

В онлайн магазина на MODIVO ще намерите богато разнообразие на обувки с ток, които са идеални, както за парти визии, така и за събития, които изискват по-елегантни обувки.

Обувки на висок ток, ниски токчета, платформи, кръгли пръсти, сандали, каишки на глезена... на https://modivo.bg/c/zheni/obuvki/obuvki-na-tok ще намерите обувки за всеки вкус, но кои са най-подходящите за идеалната парти визия?

Обувките Peep Toе са полуотворени обувки на висок ток, която оставя големия пръст видим. Те са младежки и модерни и се съчетават чудесно с къси рокли и поли, както и с тесни панталони. 

Особено популярни парти обувки са така наречените Pumps, които представляват обувки на високи токчета, които покриват петата и чиято кройка отпред е по-ниска заоблена от обичайната. 

Обувките с Т-образен ремък, който образува буквата Т, когато се завърже на глезена (много често срещан при джапанките) на обувка с висок ток стои особено елегантно и издължава краката. 

Абсолютната класика са обувките тип Stiletto, които са на много висок и тънък ток. Това определено не са най-удобните обувки, но пък стилизират фигурата. 

Обувките с каишка на глезена също са особено елегантни и освен това са сравнително удобни, защото осигуряват повече стабилност при стъпване. Изберете обувки с каишка в неутрални цветове като бежово или светло кафяво, за да изглеждат краката по-стройни.

Изберете обувките спрямо тоалета 

Ако търсите обувки с ток за специални събития като сватби например, където етикета изисква едно по-официално облекло, изберете обувки с тънък ток, сандали с каишки или класически салонни обувки. По отношение на цветовете, класическите черни и бежови(телесен цвят) обувки лесно се комбинират почти с всичко. 

За по-непретенциозни събития, като вечерни излизания и партита, може да си позволите да носите и обувки с ток тип Pumps на по-дебела подметка или супер удобните платформи. 

Ако вече сте се спрели на идеалните обувки, но все още ви липсва тоалета, надникнете в сайта на MODIVO, където ще намерите богато разнообразие не само от обувки на ток, но и рокли и тоалети за специални случаи, а същевременно може да изберете и пасващ костюм за вашия придружител на https://modivo.bg/c/muzhe/obleklo/kostyumi