Топ 3 най-добри комплекта за маникюр

Започвате да градите кариера на маникюрист или имате нужда от цялостна смяна на оборудването? И в двата случая е добре да заложите на качествени продукти и инструменти за маникюр. Независимо дали сте напълно начинаещи или вече имате изграден опит, професионалната работа е нещо, към което всеки се стреми. А за нейното постигане е необходим запас от добри помощници. В следващите редове ви разкриваме на какъв комплект за маникюр да заложите според целите, за които ще ви служи.

Откъде да започнем

Знаем, че всяко ново начинание може да бъде плашещо, но сега е моментът да докажете, че това, с което се захващате е вашето истинско призвание. И ако то е да създавате маникюр, тогава дерзайте. Има няколко основни стъпки, които да предприемете. Набавете си всичко необходимо, за да бъдете напълно подготвени за различните желания на своите клиенти:

Стартов комплект за маникюр. Това е машинката с всички нужни приставки като електрическа пила, фреза, такива за скъсяване, оформяне, полиране на ноктите и сваляне на покритието от гел лак. Тя се захранва на ток и е най-добрият помощник на всеки професионален маникюрист. Обикновено се предлагат в удобни кутии, които ви дават възможността да ги транспортирате без опасност от щети. Това ги прави изключително подходящи за извършване на услугата маникюр извън студио за красота.

Комплекти за маникюр с гел лак. Те са първото нещо, за което трябва да помислите. Подобен тип комплекти включва всичко необходимо за изграждане на перфектен маникюр. Практичните кутии на полския бранд Elisium са създадени с мисията да ви набавят заздравител, база, гел лак, топ лак, акрил за изграждане, четка, с която да го нанасяте и пила за създаване на желаната форма. Този тип комплекти за маникюр обикновено са допълнени от сет от изкуствени нокти, на който да нанесете палитрата от цветове.

Комплект четки. Това е последното допълнение, от което ще се нуждаете в процедурата по създаване на индивидуален маникюр. Изберете такъв, който съдържа повече четки и ще ви бъде от помощ при рисуване, фини детайли, нанасяне на блестящи пигменти и др. Разнообразие от такива и от всеки един от изброените можете да откриете в каталога от над 148 хил. артикула на MAKEUP.

В света на маникюристите

Като всяка една сфера и тази си има своите тънкости и специфики. Идеите за топ 3 комплекта, които трябва да притежавате, определено ще ви бъдат от полза. Искате да разполагате с всякакви специализирани средства и богата цветова палитра от качествени гел лакове? Можете да се доверите на продукти от бранда Kodi Professional. Професионално изградените формули ще ви спечелят още с първия изпробван продукт и ще ви накарат да пожелаете цялата налична гама от тонове, с която марката разполага. Устойчивостта на инструментите е още един фактор, а с изключителното разнообразие можете бързо да сглобите цял комплект за маникюр, подобен на вече описаните.

Не е нужно да умувате повече. Вече знаете които са абсолютно задължителните и най-добри приспособления, с които е необходимо да се запасите. Бъдете смели и с правилните помощници със сигурност можете да творите истинско изкуство върху ноктите!