Цветни аутфити за дневни и вечерни партита

Летният сезон все още е с нас, което означава, че трябва да сме готови с аутфитите, позволяващи ни да изпъкнем както на дневните, така и по време на вечерните партита. За да направим обаче правилните избори, следва да имаме предвид някои детайли от сериозна важност.

Парти през деня

Ако имате покана за събитие, което се провежда през деня, препоръчително е визията ви да бъде кежуъл-елегантна, но в никакъв случай твърде помпозна. Ако партито е в градината например, добре е да изберете кежуъл рокля, създадена от естествена материя и евентуално включваща някой друг забавен принт. Комбинирайте я с дамски обувки от Fashion Days, които ще ви позволят да се чувствате удобно.

Миди или късите рокли са идеални, но ако структурата на тялото ви го позволява. Допълнете визията с равни сандали или пантофки. Колкото и да обичате високите си токчета, внимавайте с тях, особено ако мястото няма стабилен под например - рискувате токовете да потънат в земята и да ги счупите.

Няма как да сбъркате с пола-панталон и топ с волани. Грима си поддържайте в естествени бежови тонове, като евентуално бихте могли да подчертаете устните си с нюанси на розово или червено-оранжево. Колкото до прическата, можете да заложите на пуснати къдрици или да хванете косата в опашка, но преди това я изпънете достатъчно добре. Ако ви предстои излизане на слънце, бъдете сигурни, че сте използвали невидим спрей със слънцезащитен крем, както по тялото, така и по косата.

Парти вечер

Вечер е времето, когато трябва да се откажете от “благоприличните” аутфити за сметка на тези, които ще ви позволят да се отличите. Изберете си предварително елегантни рокли, с които ще изпъкнете и които ще подчертаят тялото ви. Ако сте от онези момичета, които редовно посещават фитнес залата, но също така разполагате и с дълги крака, без замисляне можете да заложите и на къса рокля. За да бъдете без конкуренция, заложете на класическата черна рокля или комбинация с бяло, но с дължина до пода и копринена такава. За много секси намираме и пелерина с пайети върху семпъл топ, но и бюстие в комбинация с шорти с висока талия, изработени от качествена материя.

Също така, рокля с гол гръб ще предизвика същия ефект, особено ако е с малко по-интересна задна част. В същото време изглежда така, че диско трендът отново се завръща, макар и с малки преосмисляния.

Подобно облекло е идеално за клубна вечер с най-близките ви приятели. Колкото по-ярко, толкова по-добре! Не забравяйте и аксесоарите, като можете да използвате най-пищните камъни, които откриете. А що се отнася до чантата, за предпочитане е да изберете малък и практичен модел.