Мира Добрева се задява с бившото гадже на Мария Илиева

Рапърът Наско е на път да измести Жоро Торнев в живота на водещата

Мира Добрева

Мира Добрева

Рапърът Атанас Колев, за когото масово се твърдеше, че е гадже на Мария Илиева, е на път да плени сърцето на журналистката Мира Добрева. Два пъти по-малкият певец е под един покрив със съпругата на режисьора Жоро Торнев във "ВИП Брадър".

Фризьорът Валентин Кулагин първи разкри за чувствата на 23-годишното момче към Добрева. Наско избухна и го нападна физически. Мира стана и свенливо напусна ринга. Кристина Патрашкова и репортерката от "Господари на ефира" Ева Веселинова също коментираха, че Наско и Мира си разменят погледи и категорично са влюбени. Певецът Юлиан Константинов също се намеси в разгара на женския и се съгласи, че водещата на "Отблизо с Мира" по БНТ като нищо ще бие шута на Жоро Торнев. 

„Радвам се, че се засякохме в този сезон на шоуто. Мисля, че си прекрасен човек. Изпълваш ме с енергия!“, обясни се в любов Колев на съквартирантката си. После се юрна да я утешава, когато след пререкание с Ева и Ваня от „Тоника“. Колев нежно прегърна тв водещата и я посъветва да не плачи за такива дреболии.